2012. szeptember 19., szerda

Bakony nyaklánc

Tegnap készült ez a fekete süthető gyurma nyaklánc, és most igazolást nyert az elképzelésem, miszerint nem baj az, ha pár hónapot pihennek az alapanyagok vagy gyurmázmányok a fiók mélyén. A medál ugyanis szerintem még tavasszal készült, a pöttyös gyöngyök meg még annál is korábban, de eddig nem jutott eszembe, hogy ezt így ebben a formában összerakjam. 
Nem tudok szabadulni ettől fekete-szivárványpaletta párosítástól, egyszerűen imádom! Egyszerre elegáns, feltűnő, hippis és részletgazdag, olyan diszkréten őrült :)
Kicsit elhanyagoltam mostanában a bűvészkedést, de az alapanyag-beszerzést persze nem, úgyhogy hamarosan újra gőzerővel nekikezdek az új és régi tervek megvalósításának.




2 megjegyzés:

  1. Nagytevelen szokott lenni egy Bakony nevű (goa)fesztivál, ahol hasonló színvilágú, neonos-UV-s dekók vannak kinn. Engem erre emlékeztettek a nyaklánc színei, ezért lett Bakony a neve. Ez saját használatú darab különben, a kistestvére is elkészült rendelésre picit módosítva, ahhoz van karkötő is. Felteszem ezeket is majd, nézz vissza később, vagy a FB-on megtalálod! :)

    VálaszTörlés