2012. szeptember 1., szombat

Mi ez, és miért csinálom?

Kreatív családban nőttem fel, nálunk mindig volt valami alkotnivaló, és eszközök az alkotáshoz. Ruhafestés, üvegfestés, barkácsolás, gyógynövény nevelgetés, Photoshop és egyéb hobbik után most ékszerek készítésével foglalkozom a szabadidőmben. A kezdetben saját magamnak készített nyakláncok, fülbevalók egyre több ismerősnek és ismeretlennek tetszettek meg, így úgy döntöttem, mindenki számára elérhetővé teszem azt a mágikus kis világot, amiben az ékszereimmel együtt lebegek. :)

Főként süthető gyurmából, drótból, gyöngyökből és ékszeralkatrészekből készülnek a kicsit hippis, néha pszihedelikus, máskor romantikus, de mindenképpen bohém, színes és feltűnő ékszereim. Nagyon visszafogott, hétköznapi darabokat, bármi olyat, amit boltokban is megtalálsz, itt ne is keress!

Ezek a darabok mai manók, elfek, tündérlányok, hippik, bolondok és olyan emberek számára készülnek, akik nem félnek egy kis színt vinni az életükbe, és szeretik azokat a dolgokat, amelyeket szeretettel, törődéssel, kézzel és egyenként készítenek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése